ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τις συναλλαγές σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ακολουθήσετε τον καταλληλότερο για εσάς τρόπο πληρωμής διαλέγοντας από τους ακόλουθους

  • Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να καταβάλλετε το αντίτιμο (συνολικό ποσό πληρωμής, όπως αυτό έχει οριστικοποιηθεί κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας) στον υπάλληλο της εταιρίας μεταφορών με επιβάρυνση εξόδων αντικαταβολής. Η χρέωση της αντικαταβολής εντός Ελλάδας ορίζεται στο ποσό των 3€.

  • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας NATIONAL BANK OF GREECE, ώστε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια και σιγουριά τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι οι εξής

  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Βάλτε όποιες κάρτες δέχεστε.

Αν πληρώσετε με πιστωτική και για ποσά άνω των …..€ μπορείτε να πληρώσετε με … άτοκες δόσεις.

  • Κατάθεση σε τράπεζα στο λογαριασμό

Εθνική Τράπεζα  GR8301101040000010400622006

Δικαιούχος : ΚΑΡΤΕΡΗ ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ ΟΕ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της τράπεζας ή με τη χρήση e-banking. Η κατάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών από την παραγγελία και εάν αυτή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω τασσόμενης ημερομηνίας η παραγγελία ακυρώνεται. Στην αιτιολογία της παραγγελίας ο αγοραστής υποχρεούται να αναγράψει το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό παραγγελίας και όταν ολοκληρώσει την πληρωμή να αποστείλει στο emal This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. το καταθετήριο.

Σε περίπτωση κατάθεσης από τράπεζα εξωτερικού τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον εντολέα.

Follow Us on Instagram

Keep Connected

Stay up to date by subscribing to our newsletter and also get 10% discount on your first order.

© 2023 Kiddoz
All Rights Reserved

Your Cart