ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ

Η Εταιρία μας προς διευκόλυνσή σας, παρέχει εναλλακτικούς/διαζευτικούς τρόπους παράδοσης και χρέωσης των προϊόντων. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας(η παραγγελία θεωρείται ολοκληρωμένη/καταχωρημένη όταν λάβετε το email επιβεβαίωσης), καλείστε να επιλέξετε με ποιον τρόπο επιθυμείτε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε διαμορφώνεται και το τελικό κόστος της αποστολής το οποίο θα αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Στην επιβεβαίωση παραγγελίας θα περιλαμβάνεται αυτό το τελικό κόστος.

  1. Ημέρα και χρόνος παράδοσης

Η Εταιρία μας συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex και μόνο αυτή παραδίδει στον επιλεγέντα από εσάς χώρο παράδοσης την παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί σύμβασή μας με διάφορη της παρούσας εταιρίας ταχυμεταφορών θα ενημερωθούν και οι όροι αποστολών και χρεώσεων προς ενημέρωση του αγοραστικού μας κοινού. Έως τότε η συνεργαζόμενη εταιρία είναι η ανωτέρω αναφερόμενη. Η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 9.00-17.00. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται εντός 4-7 εργάσιμων ημερών για τα προϊόντα που είναι έτοιμα για παράδοση. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί έλλειψη σε κάποιο προϊόν και αυτό εκ παραδρομής δεν αφαιρέθηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα από τα άμεσα διαθέσιμα, η Εταιρία θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας και θα σας ενημερώνει σχετικά. Αρχικά θα προτείνεται ένα ίδιο προϊόν ή άλλη επωνυμία του ίδιου προϊόντος ή ένα προϊόν από διαφορετική κατηγορία ή ένα υποκατάστατο προϊόν. Εάν δε συμφωνεί ο αγοραστής/πελάτης με καμία από τις ανωτέρω λύσεις μπορεί να υπαναχωρήσει από την αγορά και θα λάβει πλήρη επιστροφή των χρημάτων εντός τριάντα (30) ημερών ατόκως.

Η Εταιρία και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας στον αγοραστή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε, ούτε τον ακριβή χρόνο άφιξης, ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτή εξαρτάται και από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Η Εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή τυχαία γεγονότα, καθώς και για γεγονότα που εκφεύγουν της σφαίρας ελέγχου της. Σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση οφείλετε να ενημερώνετε την Εταιρία και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλύσει το ανακύπτον ζήτημα. Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την αποστολή σε εσάς της επιβεβαίωσης, αιτηθείτε την αποστολή σε τόπο διαφορετικό από αυτόν που συμφωνήθηκε κατά την παραγγελία και αναγράφεται στην επιβεβαίωση, τότε από την παράδοση στην εταιρία μεταφοράς ο αγοραστής φέρει τον κίνδυνο (ΑΚ 524).

  1. Χρεώσεις/Δωρεάν παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 50€ και δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 50€ , η χρέωση είναι η εξής, το κόστος ανέρχεται στα 3€ εντός Αττικής και στα 4€ για επαρχία.

Για την υπηρεσία αντικαταβολής το κόστος είναι επιπλέον 2€.

  1. Έγγραφα που συνοδεύουν την παράδοση

Στον αγοραστή κατά την παράδοση θα παραδίδεται το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης και το δελτίο αποστολής. Η παράδοση θα ολοκληρώνεται με την υπογραφή του αγοραστή/παραλήπτη επί εγγράφου/ειδικού τερματικού ηλεκτρονικής υπογραφής το οποίο θα διατηρεί ο διανομέας.

  1. Επί αρνήσεως παραλαβής των προϊόντων

Σε περίπτωση που ο αγοραστής αρνείται ή αδιαφορεί να παραλάβει την παραγγελία, ή προσπαθεί κακόβουλα να βλάψει την Εταιρία με ενέργειες ή παραλείψεις του, η Εταιρία διατηρεί όλα τα νόμιμα δικαιώματα της, όπως αυτά προκύπτουν εκ του νόμου  και συγκεκριμένα από το δίκαιο των συμβάσεων και μπορεί να προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης προς επίλυση της διαφοράς και να διεκδικήσει όσα νομίμως δικαιούται για τη ζημιά που προκλήθηκε από την παραγγελία που δεν κύλησε ομαλά, άνευ δικής της υπαιτιότητας.

  1. Πληροφορίες για την πρόοδο της παραγγελίας

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us on Instagram

Keep Connected

Stay up to date by subscribing to our newsletter and also get 10% discount on your first order.

© 2023 Kiddoz
All Rights Reserved

Your Cart